Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Levél Pintér Ferenc noszlopi polgármesternek a kisbogdányi úton leszakadt híd javítása tárgyában 2010. január 13.

2011.01.13

Noszlop Község

Polgármesteri Hivatala                                 Tértivevényes!             

Pintér Ferenc

polgármester úr részére

 

Noszlop

Dózsa Gy. u. 45.
8456

T/F: (88) 505-820 Fax: (88) 505-821

 

Tárgy:

A Noszlopról Kisbogdányba, a 0352/1 hrsz-ú állattartó telepre vezető úton leszakadt híd javításának sürgős elvégzése

 

Tisztelt Polgármester Úr!

 

Alulírott Ferenczi Gábor, mint a Jobbik Magyarországért Mozgalom Veszprém megyei területi listájáról a 2010. évi országgyűlési választások során mandátumot szerzett országgyűlési képviselője, és a Jobbik Magyarországért Mozgalom parlamenti frakciójának a tagja, lakossági megkeresés miatt fordulok Önhöz.

 

Mint Ön által is ismeretes, a Noszlopról Kisbogdányba, a 0352/1 hrsz-ú állattartó telepre vezető úton, ami önkormányzati kezelésben van, leszakadt a nyár folyamán a patak felett átívelő híd, ami a vízátvezetést tette lehetővé. A már hosszabb ideje tartó csapadékos időszakban a leszakadt hídelemek eltorlaszolták a patak medrét, így a felgyűlt vízmennyiség elárasztotta a környező rétek alsó részét, alámosta az utat és megközelíthetetlenné vált személygépkocsival és teherautóval a fent nevezett ingatlanterület. Jelenleg csak erőgéppel járható az út.

Tisztelettel kérem, hogy a fent jelölt ingatlanon élők, dolgozók megfelelő életkörülményeinek biztosítása és a balesetek megelőzése érdekében azonnal intézkedjen a híd megjavításáról, mely Noszlop Község Önkormányzata kezelésében áll, és a fent nevezett ingatlan tulajdonosa, Kiss Tivadar Úr szóban már többször, novemberben pedig tértivevényes levélben, írásban is kérte Polgármester Urat a javítás elvégzésére. Kiss Tivadar Úr november végén küldött tértivevényes levelére Polgármester Úr nem válaszolt, pedig minden bizonnyal átvette azt.

Várom megtisztelő válaszát, és bízom az együttműködésében.

 

Kelt: Ajka, 2010. január 13.

 

                                                           Tisztelettel:

 

Ferenczi Gábor sk.

Országgyűlési képviselő

Jobbik Magyarországért Mozgalom

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.