Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Átadtuk karácsonyi adományainkat az ajkai kórháznak és az anyaotthonnak

2009.12.27

A Jobbik Ajkai Alapszervezete kiemelt fontosságúnak tartja - különösen a jelenlegi áldatlan gazdasági-társadalmi állapotok között - az elesettek felkarolását, az önzetlen, karitatív tevékenységet. Idén októberben a felvidéki Dobóruszkára vittünk egy közel 6000 kötetes könyvadományt, december 6-án pedig, immár hagyományként, az ajkai Jobbik-Mikulás ajándékozta meg a kórházban lábadozó gyermekeket. 

Ezúttal az Ajkai Magyar Imre Kórház Újszülött- és Gyermekosztályának és az Ajkai Anyaotthonnak gyűjtöttünk adományokat. Az értékes felajánlásokat - köztük gyógyászati segédeszközöket, lázmérőket, pelenkákat, bébi- és gyermekruhákat, játékokat és a Husti Bútor jóvoltából egy pelenkázó asztalt 2009. december 22-én karácsony alkalmából adtuk át tagtársaimmal (Vida Lajosné, Dorkó Miklós, Kovács Sándor, Kovács Attila, Kurucz Gergely és Pőcze Laura) a kórház Márványcsarnokában az osztályok dolgozóinak. Ugyanezen a napon adományokat juttattunk el az ajkai anyaotthonba is, ahol könnyes szemmel és megható szavakkal fogadott minket a közösség képviseletében Pernesz Bernadett, Nagy Gábor intézményvezető pedig telefonon mondott köszönetet.

Külön köszönjük a Husti Bútor, Molnár László, Bolla Tamás, a Szivárvány Patika valamint tagtársaink, és jószándékú honfitársaink segítségét.

A Jobbik Ajkai Alapszervezete küldetésként vállalja fel az új évben is adományok gyűjtését, és azok folyamatos célbajuttatását rászoruló nemzettestvéreinknek. Várjuk a továbbiakban is a jótékony felajánlásokat, légyen az akár anyagi, akár természetbeni adomány (ruha, könyv, játék, élelmiszer). Segítsen, hogy segíthessünk! 

Adományaikat várjuk az ajkai irodánkban: 8400 Ajka, Ifjúság utca 3./C/2.
Tájékoztatás az alábbi elérhetőségeken: www.jmmajka.eoldal.hu , ajka@jobbik.hu , 06303962612 (Kovács Sándor irodavezető)

Áldott, békés karácsonyt és sorsfordító, boldogabb újévet kívánunk minden magyarnak!

Ferenczi Gábor, az Ajkai Alapszervezet elnöke

 

A mappában található képek előnézete Adományok átadása a kórháznak 2009.12.22.

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.