Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Jótékonysági bált tartottunk Ajkán

2010.07.13

    Jótékonysági bált tartottunk Ajkán!

 

 

  A Jobbik Magyarországért Mozgalom ajkai és városlődi szervezetei jótékonysági bált szerveztek július 10-én.

  A célunk az volt, hogy anyagi támogatást nyújtsunk két beteg ajkai fiatal családjának. Egyikük egy vesetranszplantált, többszörös aranyérmes sportoló, akinek egyéb támogatás híján megoldhatatlan lett volna a következő nemzetközi versenyen való részvétel. A másik fiú pedig egy súlyos csontdaganatban szenvedő gyermek, akinek a gyógykezelések miatti budapesti tartózkodásának költségeihez járultunk hozzá a bál bevételével.

  Rendezvényünk a Klaudia cukrászda udvarán került megrendezésre, ahol fergeteges volt a hangulat. A résztvevők többsége Ajkáról érkezett, teljes létszámmal megjelent a városlődi szervezet és a vendégek között üdvözölhettünk egy családot a Fejér megyei Csákvárról is. Két nagy üstben főtt a babgulyás, a Jobbik Dabronyi Helyi Szervezete pedig vadpörkölttel fokozta a gasztronómiai élményeket. Az est csúcspontján tombolasorsoláson izgulhattak a résztvevők, nem ok nélkül, hiszen rengeteg értékes, ingyenesen felajánlott nyereménytárgy került kisorsolásra. Természetesen a tombola bevételét is a támogatottaknak adományoztuk. A jókedv kitartott hajnalig, kellemesen elfáradtunk.

    Igazán öröm volt látni az emberek lojalitását és összefogását. Ugyanezt tapasztaltuk az árvízkárosultak számára végzett adománygyűjtésünk során is. Az est fővédnöke, Ferenczi Gábor országgyűlési képviselő köszöntőjében méltatta a szervezők munkáját és az emberek jószándékát, melynek eredményeképpen 135.000 forinttal járulhattunk hozzá a két fiatal szebb jövőjéhez. 

Ez úton is szeretném megköszönni mindenkinek a részvételt. Hálásan köszönöm azoknak a vállalkozóknak, magánszemélyeknek, akik segítettek, hogy rendezvényünk sikerrel végződjön.

Köszönet a Wolfram együttes tagjainak az ingyenes fellépésért, és a színvonalas zenéért!

Köszönet a Kis Hentes húsboltnak az ingyenes alapanyagokért!

Köszönet a Csingeri Pékségnek az ingyenes kenyérért!

Köszönet a Z+D nagykereskedésnek az ingyenes sörpadokért!

Köszönet a Jobbik tagjainak a felajánlott tombolatárgyakért!

 

Mert „minden magyar felelős minden magyarért!”

 

Kovács Attila

Jobbik M.M. Ajkai Alapszervezete alelnöke

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.