A Somló környéki Jobbik elsőként adta le az ajánlószelvényeket

2010.02.17

Tegnap, 2010. február 16-án befogadta az ajkai székhelyű, Veszprém Megyei 1.sz. Országgyűlési Egyéni Választókerületi Választási Iroda a Somló környéki Jobbik-szervezetek által összegyűjtött 1045 darab, a Jobbiknak kitöltött ajánlószelvényt. Kerületünkben az indulni kívánó pártok közül először a Jobbiknak sikerült leadnia az egyéni képviselőjelölti induláshoz szükséges több mint 750 darab kopogtatócédulát. Örömteli hír, hogy a héten Veszprém megye minden kerületében le kívánjuk adni a szükséges mennyiséget, ehhez kérjük az Önök megtisztelő segítségét.

Ezúton köszönjük meg minden jóérzésű, hazája, gyermekei, unokái jövőjéért aggódó, a gyökeres változás szükségességében és a tettek erejében hívő honfitársunknak az eddig leadott nagyszámú ajánlószelvényt, a rengeteg biztató szót, segítséget.

Természetesen a gyűjtést továbbra is folytatjuk, hiszen minél több szimpatizánsunkhoz szeretnénk eljutni személyesen is és minél több támogató szelvényt szeretnénk leadni.

Ajánlószelvényét leadhatja az alábbi helyeken: >>> Jobbikos ajánlószelvény-gyűjtőhelyek

Vagy hívjon minket telefonon / küldjön emailt és személyesen megyünk érte!

Kérjük tagjainkat, szimpatizánsainkat, akiknél vannak összegyűjtött szelvények, lehetőleg csütörtök kora délutánig hozzák be még azokat választókerületi irodánkba (Ifjúság utca 3. / C / Fsz. 2.) 14.30-15.00 között, vagy keressék Kovács Sándort a 06 70 428 99 01-es távbeszélőszámon. Csütörtök délután egy újabb mennyiséggel ostromoljuk meg a Választási Irodát. Mivel a Választási Bizottság csak pénteken tud összeülni, ezért ez a mennyiség még hozzáíródik a már leadott darabszámhoz, és azzal együtt kerül elbírálásra pénteken.

Hálatelt szívvel köszönjük minden magyarnak minden magyar nevében!

Szebb jövőt!

Ferenczi Gábor

országgyűlési képviselőjelölt

(Veszprém 1. OEVK, Ajka és Somló környéke)

►  2010. február 19. péntek 18.00

►►► Nemzeti eszmecsere Halimbán

► 2010. február 20. szombat 19.00

►►► Vona Gábor Pápán

► 2010. február 21. vasárnap 15.00

►►► Nemzeti eszmecsere Kamondon

Sok sikert

(Horváth Balázs, 2010.02.18 17:00)

Sok sikert Gábor.Noszlop szervezete azon lesz,hogy minnél több ajánlószelvényt leagyunk.Természetesen mi is gyüjteni fogjuk.Eddig is sokat gyüjtötünk,de még sokat igértek.Asztt hiszem fell tudjuk támasztani a MAGYAR nemzetet.ADJON AZ ISTEN SZEBB JÖVŐT!!!!!

Profilkép