Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Helyi Téma - válaszol a képviselő

2010.04.21

Mit tekint legfontosabb feladatának választókerületében?

 

A legfontosabb a kapcsolatépítés. Hiszem, hogy az emberekkel való személyes találkozást semmi sem pótolhatja, közülük való vagyok, az ő érdekeiket képviselem az Országgyűlésben. Ki kell használni, hogy kerületünknek két képviselője is lesz. Össze kell fognunk, hogy munkahelyeket teremthessünk, és együtt kell szorgalmazzuk például a 8-as út fejlesztését is.

 

Minek tulajdonítja a Fidesz főlényes győzelmét?

 

Tudomásul kell venni, hogy a választópolgárok zöme nem valami mellett, hanem valami ellen voksol. Az elmúlt nyolc év MSZP-s ámokfutását az emberek 80%-a elutasította. Szinte mindenki változást akar. A többség a konszolidált elképzeléseket és felületi kezelést kínáló Fideszt, a bátrabbak - a választók közel egy ötöde - pedig az elmúlt 20 év ellenében a gyökeres változást, a Jobbik által felvázolt szebb jövőt választotta.

 

Véleménye szerint mi(k) a legfőbb oka(i) a hazai krízishelyzetnek?

Ne gondolja senki, hogy a világgazdasági folyamatok az okai mindennek. Nincs nemzetgazdaságunk. A legnagyobb gond a társadalmi és erkölcsi válság. A kisemberek nyomora mellett a korrupció is tetőzik. Az emberek elvesztették hitüket, nem látják a kiutat, létbizonytalanságban élnek, közben pedig fogy a magyar.

Mit tart a legfontosabb lépésnek, amellyel ki lehet mozdítani az országot a mostani mélypontról?

A legfontosabb, lássuk végre a fényt az alagút végén. Meg kell tanítanunk a közösségben, nemzetben való gondolkodást, e nélkül nincs felemelkedés. Erőforrásainkat – földünket, vizünket, ásványi anyagainkat, szorgalmunkat és szellemi tőkénket végre a nemzet javára kell fordítani. Ezért nagy dolog, hogy végre ott van az Országgyűlésben a Jobbik, a magyar nemzeti párt, ami ezt a szellemiséget tartja elsőrendűnek.

Szebb jövőt!
Ferenczi Gábor
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.