Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Levél Németbányáról

2011.03.04

Tisztelt Ferenczi Képviselő Úr!
 
Napok óta tervezem már, hogy írok. Tegnap este végre sikerült nekem is megnézni a parlamenti közvetítést (a gépünk annyira lassú, hogy nem tudott megbirkózni a kisfilmmel).
 
Nagyon gratulálok és nagyon szépen köszönjük a fáradozásait!
 
Az aláírásgyűjtés szerintem jól sikerült, a végeredménnyel azért nem jelentkeztem, mert az emberek kifejezett kérése volt, hogy NE kerüljön ki a falvakból a lista. Az aláírások így a jegyző asztalára kerültek. (Egyébként rémhírek is terjengtek, hogy veszélyes aláírni - ez most már szerencsére elült.) A múlt csütörtöki összevont ülésen a jegyzőnk jegyzőkönyvbe mondva ki is jelentette, hogy adatvédelmi visszaélést követtek el a gyűjtők azzal, hogy nem jelentkeztek be az adatvédelmi ombudsmannál.
 
Visszatérve, nagyon reménykedünk, újult erővel, hogy talán a bakonyjákói testület is átértékeli az iskolával kapcsolatos álláspontját. Mai napon továbbítom Ferenczi Úr elérhetőségét Tompos Rita polgármesternek (tegnap nem volt bent) és remélem, hogy fogja is keresni, ha nem akkor Németbánya polgármestere ígérte, hogy ő felhívja Önt.
 
Az önkormányzatok felterjesztési jogával kapcsolatban február 11-én átküldtem az Öntől kapott információkat mindkét polgármesternek, úgy tudom levelet nem fogalmaztak. E hét hétfő reggelén rákérdeztem, hogy elment-e a levél az Országgyűlés Oktatási Bizottságához és ha nem, miért. E-mailben kaptam választ, hogy T. Rita úgy gondolja, hogy elég magas szervhez írt levelet (az oktatásért felelős minisztériumhoz) és a felterjesztési jogommal én is élhetek mint képviselő.
 
Hát helyi szinten így állunk, sőt még ígyebbűl, elég forró már a hangulat, sok a konfliktus, de hát az iskola megéri a surlódásokat. Fontolgatom az éhségsztrájk gondolatát, ez persze elég vicces, de harapna rá a sajtó.
 
Vidámabb témára térve, március 5-én szombaton Németbánya és Bakonyjákó közös télűző álarcos farsangot tart. Szívesen látnánk Önt és családját az eseményre, részleteket a nemetbanya.hu/rendezvenyek alatt találhat. A program menete álarcos felvonulás, majd magyar néptáncház élő zenével. Ha jönne Képviselő Úr, alkalma nyílna a bakonyjákói polgármester asszonnyal közösen járni a somogyi ugróst.
 
Tiszteltettel és üdvözlettel:
 
Narancsik Imréné

Híreket kommentál: Ferenczi Gábor, a Jobbik országgyűlési képviselője

http://href.hu/x/eq88

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.