Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Időközi önkormányzati választás Ajkán

2009.12.17

Adjon az Isten!
Kedves Barátaim, Nemzettestvéreim, tisztelt ajkai lakosok! 

Tájékoztatlak Benneteket, tájékoztatom Önöket, hogy Ajkán, a 2.sz. egyéni választási körzet (Bányásztelep) fideszes önkormányzati képviselője , Horvátth Dániel 2008. december 31-ei hatállyal lemondott mandátumáról, mivel 2008. márciusában elköltözött Ajkáról és nem tudta ellátni feladatait. Ennek megfelelően a körzetben időközi önkormányzati választásra kerül sor, négy hónapon belül.

A JOBBIK Ajkai Alapszervezete 2009.január 9-ei taggyűlésén döntött arról, hogy felveszi a kesztyűt az időközi választáson, és jelöltet állít. Az ajkai tagság egyhangúlag engem támogat a képviselőjelöltségre.

A munka, a kampány tehát elkezdődik, mindannyiunk érdeke, hogy a JOBBIK minél jobb eredményt érjen el az időközi választáson, melyen természetesen csak a győzelem lehet a fő célunk. Ennek megfelelően fogok küzdeni és ehhez kérném mindannyiótok segítségét. Lehetőséget szeretnék teremteni arra, hogy végre valódi képviselője legyen annak a városrésznek, melyet magam is családi és baráti kötődéseim által szívügyemnek érzek. A városrész lakóinak minden kérését, minden helyi problémáját igyekezni fogok orvosolni, erre kötelez esküm, és a JOBBIK szellemisége is.

Győzzön a JOBBIK! Adjon az Isten szebb jövőt:

Ferenczi Gábor

a JOBBIK Ajkai Alapszervezete és Veszprém megyei elnöke

Ajka, 2.sz. választókörzet (Bányásztelep) 

önkormányzati képviselőjelöltje

Önéletrajzom

 

 

 www.jmmajka.eoldal.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.