Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Aláírásgyűjtés az IMF ellen

2010.08.18

Kedves Ferenczi Gábor!

Kérem engedje meg, hogy egy nagyon fontos felhívással keressem meg, mint nemzeti témájú klubok klubtulajdonosát!

Két pénzügyi szervezet szembehelyezkedve a magyar kormánnyal, az IMF és az EU a banki különadó megszüntetését, helyette pedig megszorításokat követel Magyarországon. Amellett, hogy az emberekkel fizettetnék ki a bankok okozta válság árát, mindez Magyarország hosszú távú gazdasági ellehetetlenítését jelentené.

Elfogadhatatlan a számunkra, hogy nemzetközi szervezetek közvetlenül beleavatkozzanak Magyarország politikájába, súlyosan megsértve hazánk nemzeti függetlenségét és az önrendelkezéshez való jogát. Most már nem lehet kétségünk afelől, hogy az IMF-nek mik a valós szándékai.

A Váralja Szövetség indított egy internetes aláírásgyűjtést, amellyel világossá tesszük a kormány előtt, hogy ne merészelje az IMF utasításait követni. 10 ezer aláírást várunk a petícióra, jelenleg még kb. 1500 aláírás hiányzik ehhez!
Kérjük, segítsen ebben nekünk egy klub körüzenet elküldésével!
Nagyon szépen köszönjük, nagyon örülnénk neki! MOST CSAK MAGYARORSZÁG SZÁMÍT!
Nagyon fontos, hogy minél több aláírás legyen!

Köszönettel és barátsággal:
Hetzmann Róbert
---------------------------
FELHÍVÁS
Kedves Barátunk!

A nemzetközi helyzet feszült. Számunkra idegen pénzügyi szervezetek megpróbálnak közvetlenül beleavatkozni Magyarország politikájába, megszorítást és a bankadó eltörlését követelve. Hatalmas nemzetközi nyomás nehezedik a kormányra. Nem szabad, hogy a külföldi érdekek győzzenek!
Ebben a helyzetben - pártállástól függetlenül - kötelességünk a magyar kormány mellett kiállni és a magyar érdekek képviseletében támogatni.

A Váralja Szövetség petíció formájában útjára indította a "Nyilatkozat a Magyar Köztársaság nemzeti önrendelkezéséről" című dokumentumot.

Internetes aláírásgyűjtésünk akkor lesz eredményes, ha ahhoz minél többen csatlakoznak.
Fogjunk össze! MOST CSAK MAGYARORSZÁG SZÁMÍT!

Írja alá petíciónkat Ön is itt: http://www.varaljaszovetseg.hu/

Barátsággal:
Váralja Szövetség

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.