Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A JOBBIK VESZPRÉM MEGYEI VÁLASZA A FIDESZ HAZUGSÁGKAMPÁNYÁRA

2009.12.17
A JOBBIK VESZPRÉM MEGYEI VÁLASZA
A FIDESZ HAZUGSÁGKAMPÁNYÁRA

A Fidesz számára elkerülhetetlen, hogy a JOBBIK bejusson az országgyűlésbe. Bizonyosan sok Fidesz-vezetőnek okozunk ezzel - a tudatlanság narancsos ködében tartott Fidesz-tábor nagy része számára bizonyosan érthetetlen - fejfájást. De ha a Fidesz nem testvérpártja, az izraeli Likud utasításainak igyekezne folyamatosan megfelelni, hanem valóban az általuk sokszor hangoztatott jobboldali párt szerepét töltené be, akkor nemhogy félniük, hanem örülniük kellene a JOBBIK meredeken felfelé ívelő erősödésének, hisz a JOBBIK-kal együtt olyan nemzeti sorskérdésekben születhetne végre kétharmados döntés, mint a határontúli magyarok ügye, az elcsalt rendszerváltás, a felelősök számonkérése, vagy éppen az egykori (?) diktatúra pártfunkcionáriusainak végleges eltiltása a politikai közélettől...

Ugye, kedves olvasó, Ön is elgondolkodik most, hogy vajon akkor miért nem örül nekünk a Fidesz? Hisz minden nemzeti érzelmű magyar ember közös akarát szeretnénk mi, jobbikosok érvényre juttatni.

Lássuk be, a válasz nagyon egyszerű.

Olyan tények kerülnek majd a jobbikos képviselők által napvilágra, melyek most még el vannak zárva a szélesebb nyilvánosság elől. Szóba kerülnek majd a Fidesz számára is kellemetlen korábbi döntések, mint a parlamenti szavazás a határontúli magyarok sorsáról, amit a Fidesz sem támogatott; a Magyar Charta közös aláírása a jelenlegi parlamenti pártokkal; a Lisszaboni Szerződés feltétel nélküli ratifikálása; Románia EU-s felvételének feltétel nélküli fideszes támogatása; a Magyar-Izraeli államközi szerződés, mely előkészíteni szándékozott Hazánk Izrael általi gyarmatosítását, és az izraeli állampolgárok tömeges bevándorlását Hazánkba...

 A JOBBIK - alulról szerveződő, nemzeti-keresztény pártként mentes a megélhetési politikusok mutyizós, csalárd világától. Nekünk nem parancsolnak idegenajkúak, a JÓISTEN és a NEMZET jelöli ki számunkra az ösvényt. Tiszta, őszinte, becsületes út a miénk, hosszú évtizedek óta az első ilyen kezdeményezés.

A Fidesznek pedig hamarosan színt kell vallania: narancsot vagy piros-fehér-zöldet, sőt helyre kell tennie minden magyar testvérünk számára jól érthető, világos módon az igazságot az árpádsávosról is.

A Fidesznek színt kell vallania, hogy a Nemzet sorsa, vagy a párt sorsa az elsődleges-e számára. Ez nyílván váratlan, és rendkívül kellemetlen helyzet egy magát nemzeti palástba bújtatott, a "rendszerváltáskor" megtervezett politikai palettán a jobboldalra szorult szervezetnek. Nyílvánvaló a tanácstalanság, és a zavarodottság, hogy mit is mondjanak a Fidesz által mesterségesen a tudatlanság narancsos ködébe burkolt nagyszámú nemzeti érzelmű honfitársunknak, akkor, amikor a JOBBIK tettre késztet és számonkér majd a parlamentben.

Szebb magyar jövőt!

Ferenczi Gábor

egy egyszerű tanár, gyermekei, és Nemzetünk sorsa iránt aggódó magyar ember, 
- a JOBBIK Veszprém megyei elnöke
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.