Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az MSZP-t el kell tüntetni a közéletből

2009.12.20

"A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más normális, azaz nem kommunista ember számára. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A kommunista, eltorzult lélek. Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke vagy az elvtársak, személyes boldogulása így kívánja..."
Szolzsenyicin

Az MSZP-t - cseh és lengyel mintára - el kell távolítani a közéletből! Hogyan?

Beszéljük meg!

► Nemzeti eszmecsere Öcsön

► Polgármester elvtárs és az oktatásügy

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

A komcsik felszámolása

(Fodor Gábor, 2009.12.21 17:43)

Szerény véleményem szerint ez egy kicsit nehéz lesz! Mivel ezt a népet még a Kádár rendszerben be- etették, de rendesen és még túl sokan élnek akiknek jó volt az átkosban. Volt szoc üdülő, volt állás, volt családtámogatás és amit keresett, annak volt értéke, nem az adó vitte el! Most hiába güriznek. Közöttük én is 2 gerinc sérvvel, nem tudok fel mutatni semmit. Nem merek belevágni család- alapításba, mert vagy fel tudom nevelni vagy nem. Nem merek betenni a bankba pénzt, mert a hasznot elviszi az adó, és nem tudtam még belföldön sem elmenni üdülni már 15 éve. Csak a melónak élek, és nem azért, mert telhetetlen vagyok. Nem nagyok az igényeim, de muszáj a létfenntartáshoz. Nem vagyok gazdag és már nem is leszek, de szeretnék egy kiegyensúlyozottabb országot és valós szebb jövőt.

8315 Gyenesdiás Tanácsház u.29.

(Poresz56, 2009.12.20 16:09)

Szolzenyicin amit leírt valaha, hűen tükrözi mit is jelent kommunistának lenni. Fiatal barátom nem csak az utódpárt kommunistáira érvényes mindez, el kell távolítani az összes jelenlegi parlamenti pártból azokat, akiknek bármi nemű közük volt a kommunistákhoz. Szégyen de a jelenleg parlamentben ülő képviselők 80%-a egy kis lelkiismeret önvizsgálat folytán nem lehetne képviselő. Önről kedves Ferenci Gábor nem tételezhetem fel, hogy bármi köze lenne, a kommunistákhoz azért a családjában kicsit körül nézne, biztosan lehetne találni a múlt rendszerben tisztességes párttagsággal rendelkezőt. És ez nem baj, ami annál sokkal nagyobb baj önnek is el kellene határolódni ezzel a szellemiséggel, attól a családtagjától, akit esetleg még tisztel is.

7355 Nagymányok Kölcsey Ferenc 28/a

(Viszló Lajos, 2009.12.20 15:43)

Na végre,hogy rájöttetek hogy nem FIDESZ ha nem az MSZP az ellenség.