Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Magyarországot meg kell menteni!

2009.12.17

A 2009. június 7-ei EP-választás - dacolva az előzetes, lefizetett közvélemény-kutatásokkal - megmutatta, hogy van végre Hazánkban egy egyre erősödő Nemzeti Oldal. Honfitársaink kezdenek felébredni több évtizedes csipkerózsika-álmukból. Világossá vált, hogy ma három lehetőség közül választhatunk, mi, magyarok. Van egy nemzetellenes, országromboló, korrupt tábor (mszp, szdsz, mdf), egy nekik asszisztáló álnemzeti ellenzék, és június 7-én a Jóisten segítségével megszületett, és előretört a Nemzeti Oldal, a Jobbik Magyarországért Mozgalom által képviselt tiszta, önzetlen, Nemzetünk és Hazánk megmentését zászlajára tűző Új Erő.

Közben a válság tovább mélyül. De ne gondolja senki azt, hogy egyik pillanatról a másikra tartunk ma itt. Egy hosszú folyamat eredménye az, és ebben minden jelenlegi parlamenti párt bűnös, hogy ma naponta több száz család veszti el munkahelyét, otthonát, milliók élnek a létminimum alatt, akiknek jut munkahely, több műszakban dolgozva is csak az uniós bérek töredékét kapják. Szakképzett fiataljaink, akiknek itthon kellene munkájukkal és gyermekeikkel gyarapítani a Hazát, külföldön kénytelenek a puszta létükért boldogulni. A “sündőrség” a hatalom megrendelésére egyelőre büntetlenül és közpénzből bántalmazhatja a szavát felemelő embereket. Milliárdokat költenek a Magyarok megfélemlítésére, kordában tartására, miközben a közbiztonság az ország nagy részén katasztrofális állapotokat mutat. A korántsem független bíróság pedig draskovicz igazság(?)ügyi miniszter hamis bizonyítékait is elfogadja, ha ártatlan Hazafiak elítéléséről kell gondoskodnia…

Magyarország ma egy ország, ahol bármi megtörténhet… Abszurdisztánban hatalmon maradhat egy hazugságait beismerő miniszterelnök. Majd őt váltja, és büntetlenül garázdálkodhat egy kilenc embert öngyilkosságba hajszoló, százak pénzét eltüntető, soha, senki által meg nem választott másik. Lelepleződik, de nem mond le a rendőrterrort irányító és nem létező terrorról hazudozó miniszter. Szabadlábon lehetnek az ingatlancsalók, a kórházak, iskolák tönkretevői, településeink eladósítói… Közben börtönbe kerülnek az ártatlanok.

A hatalom bitang urai megsérthetik az összes szabadságjogot - a gyülekekezésitől a szólásszabadságig. Betilthatnak törvényesen működő szervezeteket, miközben milliós végkielégítést kapnak az állami vállalatok tönkretevői, és a rezsim szervezetten tünteti el az uniós forrásokat és a hazai vagyont.

Ilyen helyzetben könnyű belátni, hogy a haldokló országon nem segít egy fájdalomcsillapító. Radikális beavatkozásra van szükség! Olyanra, amely végre rendet tesz az országban. Olyanra, amely kettős mérce nélkül oszt igazságot. Olyanra, amely helyre teszi azokat, akik ártottak népünknek – gúnyhatáron innen és túl. Olyanra, amely a keresztény tanítás mentén a nemzet megmaradásáért, a Magyar Emberért küzd.

A Haza tönkretételére íródott forgatókönyvet bizony áthúzta a Jobbik. A rózsadombi paktumban, a “rendszerváltás” megtervezésében nem volt benne a saját érdekeiért, jogaiért, igazságérzetéért küzdő politikai önszerveződés. Az ország szétlopásából, a magyarok többségének nyomorából jól élő, és abból még gúnyt is űző szűk réteg által rettegett erő jelent meg: az öntudatra ébredt Magyar Ember. A nemzet egyszerű fiai és lányai, akik nem jártak moszkvai pártegyetemre, nem tartanak fenn közel-keleti kapcsolatokat, nincsenek milliárdos üzleti érdekeltségeik, de elegük van az erkölcstelenségből, a parlamenti és közéleti “győzike-sóból”.

Mi egyszerű, tisztességes, Hazánkat, gyermekeink jövőjét féltő emberek nem fogjuk szó nélkül hagyni és tétlenül nézni, hogy magukat politikusnak nevező magyarok és magukat magyarnak álcázó politikusok a fejünk felől saját zsebre eladják, tönkretegyék és lezüllesszék Hazánkat. “Isten előtt, ki-ki bűnei szerint, méltó módon elszámoltatik. Nem marad semmi véka alatt, mi megtörtént a nap alatt. S tüzes paripákon jön el, élet és halál. Bizony mondom néktek, döntse el mindenki, hol áll!”

Kép

Szebb jövőt!

 Ferenczi Gábor

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.