Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mit kíván a magyar nemzet? - ajkai hírlevél 2008. december

2009.12.25

JOBBIK M.M.

Ajkai alapszervezete

Veszprém megye, 1. sz. egyéni választókerület – Ajka

 

A Jobbik Magyarországért Mozgalom értékelvű, konzervatív, módszereiben radikális, nemzeti-keresztény párt, a hagyományos politikai keretek szűkösségén túllépve kulturális, szociális, karitatív és értékőrző misszióra is vállalkozik…

 

mit kíván

a Magyar nemzet?

Miért harcol

a Jobbik M.M.-Párt?

 

rend. jólét. ébredés!

 

rendet az országban!

 

rendet a gazdaságban!

 

rendet a fejekben!

 

Felelősségrevonást! Elszámoltatást! A nemzet vagyonát kiárusító, elsikkasztó politikusok, intézmény és vállalatvezetők számonkérését! A kétesen meggazdagodott milliárdosok vagyonának felülvizsgálatát! A nemzetellenes politikusok eltávolítását. Valódi rendszerváltást!

 

Rendet és biztonságot! Új alkotmányt, valódi igazságszolgáltatást, igazi bűnüldözést!

A köztörvényes, életellenes bűncselekmények büntetési tételeinek szigorítását, törvény előtti egyenlőséget független bírákkal! A rendőri túlkapások kivizsgálását, a felelősök bíróság elé állítását! A politikai foglyok szabadon bocsátását! Köz- és létbiztonságot minden magyarnak! A Magyar Gárda elismerését, és részvételét a rendfenntartásban egy Magyar Nemzeti Rendőrséggel együttműködve!

 

A magyar nemzet alapja a magyar család! A Jobbik hatékony, a gyermekvállalást segítő családpolitikát, segélyezés helyett munkahelyeket, a tisztességesen dolgozó és adózó magyar családoknak jelentős, gyermekek után járó adókedvezményt, megfelelő béreket követel!

 

A nemzet túlélése az oktatásban és az egészségügyben rejlik. Elutasítjuk az iskolabezárásokat, iskolaösszevonásokat, az iskolarombolást! Az oktatás színvonalát vissza kell állítani a megfelelő szintre, valódi szakemberekkel, megfelelő követelményszinttel, tananyaggal! Kívánjuk a nemzettudat, a hagyományőrzés erősítését, értékeink, kultúránk megmentését, valódi tényeken alapuló történelemoktatást, mint ahogy a Jobbik által létrehozott Atilla Király Népfőiskola az idei tanévtől felvállalja ezt a nemes feladatot, és az ország 15 helyszínén, köztük Ajkán is működik nagy sikerrel. Mindenki alkotmányos joga a tanuláshoz, és az orvosi ellátáshoz való jog: a kistelepüléseken is biztosítani kell óvodát, iskolát, orvosi ellátást, postát, rendőrt! A kórházakat állami kézben kell tartani! Adónkért megfizethető, és megfelelő ellátást követelünk!

 

A magyar vidék családjainak, gazdáinak, vállalkozóinak, értelmiségi rétegének védelmét! Biztosítani kell a megfelelő közlekedést, utakat vidéken is! Követeljük a magyar gazda, a magyar vállalat, a magyar termék kiemelt támogatását! Ellenezzük a multinacionális cégek pénzelését!

 

Egy büszke, élhetőbb, emberközpontú Magyarországot! Nem újat! A régit vesszük vissza!!!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.